VIDEO RESEPI

AYAM MASAK MERAH

Belajar memasak Resepi Ayam Masak Merah bersama MasterChef Sabri Hassan. Ketahui petua dan rahsia untuk menjadikan hidangan menu Resepi Ayam Masak Merah anda lebih lazat dan setaraf hotel 5 bintang. Kesemuanya disajikan dalam paparan video.

Harga Promosi

RM37

Katakan Ya Untuk Belajar Online Bersama MasterChef Sabri!

Jangan lepaskan peluang anda untuk belajar memasak Resepi Ayam Masak Merah bersama MasterChef terkenal di dunia masakan tempatan dan antarabangsa.

01.

Video Online

Paparan video secara online membolehkan anda mengakses tutorial walau di mana jua anda berada mengikut masa dan kehendak anda.

02.

Mesra Mobile

Akses video resepi anda dengan menggunakan telefon pintar samada Android mahupun iOS ataupun tablet.

03.

Standard Resepi

Standard resepi Ayam Masak Merah akan diberikan untuk setiap menu masakan yang diajar. Standard resepi ini persis hotel bertaraf 5 bintang.

04.

Nota

Untuk memudahkan anda, nota boleh dibuat sambil belajar terus di dalamalam platform. Kesemua nota anda boleh disimpan untuk cetakan, muat turun atau rujukan peribadi anda pada masa-masa yang akan datang.

05.

Akses Seumur Hidup

Anda boleh mengkases video resepi anda tanpa batasan 24/7. Tiada limitasi seumur hidup anda. Ulang tayang mana-mana segmen yang anda inginkan semahu anda.

06.

Sijil

Terdapat2 jenis sijil yang diberikan. Sijil skor kuiz dan sijil kulinari. Sijil skor kuiz akan diberikan di akhir kuiz anda, manakala sijil kulinari diberikan secara bertahap setelah anda berjaya menyempurnakan beberapa modul resepi yang disediakan.

ONLINE

Belajar Terus Bersama MasterChef Sabri Hassan

Jangan lepaskan peluang anda untuk menimba ilmu masakan menu Resepi Ayam Masak Merah bersama MasterChef terkenal yang berpengalaman lebih 35 tahun dalam dunia masakan sehingga digelar Pakar Negara dalam bidang masakan.

MasterChef Sabri Hassan

Soalan lazim

Apakah medium pembelajaran yang disediakan di dalam online resepi ini?

Video merupakan medium utama dalam pembelajaran online resepi masakan ini. Paparan video adalah berkualiti tinggi dengan audio yang jelas yang dirakam dan disunting secara professional oleh krew terbitan myMasterChef sendiri. Malah, anda akan dapati bahawa konsep dan persembahan video tutorial resepi kami ini adalah lain daripada yang terdapat di dalam pasaran hari ini.

Bolehkah saya menghasilkan resepi ini biarpun saya tidak tahu memasak?

Boleh! Malah, inilah tujuan utama video online Resepi Ayam Masak Merah ini dihasilkan. Iaitu untuk menunjukkan secara detail proses memasak aneka resepi dengan pantas dan mudah. Malah, paparan video dengan 6 sudut yang berbeza membolehkan anda melihat dengan jelas setiap proses memasak dari awal hingga akhir..

Adakah video resepi ini juga sesuai untuk pengusaha atau tukang masak restoran?

Ya! Sangat sesuai. Sebab itulah setiap resepi dilampirkan dengan Standard Resepi bagi membolehkan anda menggunakannya untuk Standard Operation Procedure (SOP) ketika menghasilkan menu resepi supaya rasa masakan anda sentiasa sama biarpun anda membuka cawangan restoran yang lain.

Adakah terdapat tarikh luput untuk mengakses atau menonton setiap video online masakan ini?

Tiada tarikh luput. Anda hanya perlu bayar sekali dan anda boleh mengakses dan menontonnya tanpa batasan dan seumur hidup anda. Malah, jika terdapat apa jua update dalam mana-mana resepi yang anda ikuti, anda akan dapat mengkasesnya secara percuma.

Bolehkah saya mendapatkan khidmat rundingan seperti mengajukan soalan kepada MasterChef?

Boleh! Namun, ruangan khidmat rundingan ini hanya diberikan kepada peserta yang mengupgrade ke pakej rundingan sahaja. Di mana, peserta akan dimasukkan ke dalam group diskusi bersama rakan pelajar yang lain. Di sini, peserta boleh mengajukan apa sahaja soalan dan berinteraksi secara terus bersama MasterChef Sabri sendiri.

Bagaimana majikan ingin tentukan kesahihan sijil kulinari yang saya perolehi melalui pembelajaran online ini?

Setiap sijil kulinari yang diberikan mempunyai nombor siri atau nombor akreditasinya tersendiri. Majikan anda hanya perlu melayari link yang disediakan di dalam platform dan memasukkan butiran nombor siri tersebut. Kemudian, akan terpampang butiran anda berserta dengan kesemua kursus online masakan anda yang telah diikuti.

Dapatkan Harga Terbaik Hari Ini
hanya RM27 SEKARANG.

Tempah dan mulakan proses pembelajaran Resepi Ayam Masak Merah anda bersama MasterChef terkenal Sabri Hassan. Perkongsian ilmu dan pengalamannya dalam setiap masakan pasti mampu menambah baik menu masakan anda.